tiistai 17. marraskuuta 2009

Paavi, pakanajumalat ja babylonialainen aurinkokultti Vatikaanissa

Dagon oli seemiläisessä mytologiassa keskeinen jumala, jonka foinikialaiset bysanttilaisen ensyklopedian mukaan identifioivat Kronokseksi eli Saturnukseksi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dagon


Dagon esitettiin kuvissa lähinnä kahdella tavalla:

näin...





















tai näin...





















Paavi mitroineen






















Paavi ja kalajumala, kuin kaksi marjaa?

Kuten moni jo tietää, yksi paavin titteleistä, Vicarius Filii Dei (Jumalan pojan sijainen) on lukuarvoltaan roomalaisin numeroin 666. Yksi paavin virallisista arvonimistä on "Jeesuksen Kristuksen sijainen", ja kun antikristus tarkoittaa kirjaimellisesti "vastakristusta" tai "sijaiskristusta", siinä on jo itsessään peruste kutsua paaviutta antikristusinstituutioksi, oli kristinuskosta kaiken kaikkiaan mitä mieltä tahansa.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/10/vicarius-filii-dei-ja-666.html

Siinä jälleen yksi yhteys Saturnukseen, mistä päästäänkin kuvaan paavi Benedictuksesta Saturno-hattu päässään...
















"Ovien jumala" Janus oli keskeinen jumala Roomassa ennen kristinuskon aikakautta. Janus avaa myös kalenterivuoden, sillä tammikuu on nimetty sen mukaan (Januarius, January...). Mytologian mukaan Janus kohtasi Kreikasta Italiaan paenneen Saturnuksen ja piilotti tämän. Tästä palkkioksi Saturnus antoi Janukselle kyvyn nähdä sekä menneisyyteen että tulevaisuuteen. Tämä yhteys näkyy myös siinä, että yksi Saturnuksen kuista on nimetty Janukseksi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Janus_(mythology)























Myös paavilla on symboliset avaimet, omien sanojensa mukaan Pietarin tälle luovuttamat taivasten valtakunnan avaimet, mutta ne ovat käytännössä yhtä kuin Januksen ja Kybelen avaimet:

Kun hänestä oli pakanoiden keskuudessa tullut Januksen ja Kybelen edustaja ja siten oikeutettu pitämään hallussaan näiden avaimia, paavi katsoi, että jos onnistuisi saamaan kristityt uskomaan, että vain Pietarilla oli avainten valta ja että hän olisi Pietarin seuraaja, niin näiden avainten esittely pitäisi yllä petosta, ja siten Rooman kaupungin maallisen arvovallan kuihtuessakin hänen oma arvovaltansa Rooman piispana tulisi vahvemmaksi kuin koskaan.

http://www.piney.com/His61.html

Tässä valossa onkin jo helpompi ymmärtää, mistä nimike kardinaali juontaa juurensa, sillä se on johdettu latinan kielen sanasta "cardo", joka tarkoittaa "ovensaranaa".

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kardinaali#Nimitys_kardinaali

Paavin vaakunassa toinen avain symboloi valtaa taivaassa ja toinen maan päällä, siis yhdessä ne kuvaavat paavin hengellistä ja maallista valtaa.















Unhived Mind

Oletteko huomanneet, että Pietarinaukio on lintuperspektiivistä avaimenreiän näköinen?






















Mahtaako symboloida sitä, miten Vatikaani pitää holveissaan tiedon muinaisista mysteereistä, ihmiskunnan perimmäiset salaisuudet? Huomatkaa myös kahdeksansäteisen tai -puolaisen pyörän symboliikka, joka on kuvannut ainakin Saturnusta ja auringonjumalia. Myös buddhalaisten elämänpyörässä on usein kahdeksan puolaa. Aukion aurinkopyörän keskellä on vieläpä Egyptistä tuotu obeliski. Obeliskit symboloivat fallosta ja niitä pystytettiin muinaisessa Egyptissä auringonjumala Ran kunniaksi.

http://www.wikicompany.org/wiki/911:Occult_symbolism#Obelisk

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ra


















Babylonialainen tähti- ja aurinkokultti näkyy myös katolisen kirkon ja paavin suorittamissa menoissa. Alla paavi Johannes Paavali II monstranssin kanssa, tätä kuvaava Vatikaanin teettämä mitali ja Babylonian auringonjumalan, Shamashin symboli.











































Tässä sama symboli on esillä paavi Johannes Paavali II:n juhlistaessa eukaristiaa:



















http://biblelight.net/verita.htm
http://biblelight.net/wheel.htm